tehnologija

ASUS predstavio ZenFone Live, prvi mobitel koji vas želi uljepšati?!

ASUS je najavio ZenFone Live, prvi pametni telefon na svijetu s hardverski optimiziranom tehnologijom za uljepšavanje u realnom vremenu, ugrađenom u novoj BeautyLive aplikaciji koja omogućuje korisnicima da podijele glamurozniju verziju sebe 

S velikim pikselima od 1,4 mikrometra za dva puta veću osjetljivost na svjetlu i namjenskom difuznom LED bljeskalicom, ZenFone Live stvoren je za selfije. ZenFone Live također ima dvojne mikroelektromehaničke mikrofonske sustave (MEMS) koji uklanjaju pozadinsku buku i poboljšavaju snimanje glasa, petomagnetni zvučnik i pametno pojačalo za moćniji zvuk, 2.5D zakrivljeni zaslon i metalik završnu obradu.

BeautyLive aplikacija koja dolazi s novim ZenFoneom kombinira pametne softverske algoritme i hardversku akceleraciju kako bi automatski očistila kožu, a spaja se s Facebookom, Instagramom, YouTubeom i s još 30 popularnih servisa za streaming uživo. Rezultat je mogućnost stvaranja prijenosnog instant glamura koji omogućava da korisnik izgleda lijepo kao što želi biti tijekom cijelog streaminga.

Prednja kamera ZenFone Livea napravljena je za oštrije i jasnije selfije. Senzor ima velike 1,4-mikrometarske piksele koji poboljšavaju svjetlosnu osjetljivost do 200 posto u odnosu na pametne telefone sa standardnim manjim pikselima. ZenFone Live također ima difuznu LED bljeskalicu koja vjerno osvjetljava ten korisnikove kože, a opremljen je objektivom koji zahvaća širok kut od 82 stupnja.

ZenFone Live također ima i pozadinsku petoprizmičnu kameru s 13 Mpx, otvorom blende f / 2.0, koja koristi prednosti ASUS PixelMaster tehnologije za uvjete s niskim osvjetljenjem koji pojačavaju osjetljivost na svjetlo do 400 posto. Poboljšava redukciju šuma i pojačava kolorni kontrast do 400 posto. Podržava do 12 različitih modova kamere, uključujući i mod uljepšavanja u realnom vremenu, Low Light i Super Resolution.

Najnoviji član ponude ZenFone Live izrađen je s metalik finišem u tri boje – Shimmer Gold, Rose Pink i Navy Black.

 

 

Podijelite s drugima Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.