praksa

Šta je COKE SUMMERSHIP?

Idealna ljetna doza znanja i pravog poslovnog iskustva koje će ti pomoći da iskoristiš svoj potencijal i profesionalno se usavršiš.

Praksa ti pruža mogućnost da, tokom šest sedmica, stičeš iskustvo radeći tri dana sedmično na konkretnim projektima s mentorom i dva dana na interaktivnim predavanjima i radionicama.

Svi studenti koji uđu u program dobijaju certifikat da su završili praksu i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo.

Praksa traje šest sedmica, u periodu od 12. jula – 18. augusta.

KO SE MOŽE PRIJAVITI ZA COKE SUMMERSHIP PROGRAM?

Studenti svih akreditovanih univerziteta, viših i visokih škola u Bosni i Hercegovini koji su u mjesecu maju odslušali treću godinu, studenti četvrte godine, apsolventi, diplomci koji su studije završili najkasnije u prethodne dvije godine, kao i polaznici master studija.

Prijave su otvorene od 24. aprila do 24. maja.

ŠTA COKE SUMMERSHIP PROGRAM NUDI STUDENTIMA?

Kompanija Coca-Cola HBC B-H Sarajevo drugi put za redom organizuje jedinstveni program prakse koji mladima pruža priliku za uspješan početak poslovne karijere kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema.

Radost, entuzijazam, želja za znanjem i timski rad riječi su koje će obilježiti iskustvo svakog studenta na Coke Summership programu.

 O PROGRAMU COKE SUMMERSHIP

Ohrabreni uspjesima polaznika prošlogodišnjeg Coke Summershipa od kojih se njih petoro zaposlilo u Coca – Coli HBC B-H Sarajevo, a dvoje u partnerskim kompanijama, program prakse smo i ove godine otvorili za sve studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce (koji su studije završili u prethodne dvije godine), kao i polaznike master studija areditovanih univerziteta u Bosne i Hercegovine. Program praksi spaja edukaciju i treninge, rad sa mentorima, kao i realno poslovno iskustvo, pružajući polaznicima mogućnost stjecanja neophodnih praktičnih znanja.

Potvrdu o završenoj praksi dobijaju svi studenti koji završe program, ali i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo.

U programu ljetnih praksi je do sada učestvovalo 20 polaznika u prošloj generaciji: njih pet je nakon prakse dobilo posao u kompaniji, dok se dvoje zaposlilo u Coca-Colinim partnerskim kompanijama. Ostali su u Coca-Colinoj bazi za zapošljavanje, a mnogi od njih su zahvaljujući vještinama stečenim na Coke Summershipu pronašli daljne načine za učenje i napredovanje u profesionalnoj karijeri.

Tokom šestosedmičnog programa, studenti svake sedmice iskustvo stiču kroz tri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i dva dana interaktivnih predavanja. Vještine u upravljanju projektima, vještine prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima se polaznici Coke Summership programa dodatno usavršavaju. Kompanija tokom programa organizuje i jedinstvena predavanja u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Prijavi se na link: https://cchellenic.csod.com/ats/careersite/jobdetails.aspx?site=1&c=cchellenic&id=619

 

Podijelite s drugima Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.