party

Počinje vruća sezona After Work Roof partyja u Mostaru

Nakon uspješnog događaja Roof Season u Clubu Calamus Mostar, slijedi novi party koncept za sve muzičke sladokusce. Riječ je o After Work// Roof partyji koji će se održati 12. maja 2017. godine s početkom u 17 sati. Na događaju će se okupiti lokalna ekipa Dj-eva koja će publici prirediti dnevni kao i noćni muzički užitak – Marina Mimoza, Igor HDP aka Trash Diskos  Deep Dee i Andrej Jelić aka No Government.

Ovo je prvi After Work party u Mostaru koji je nastao je s ciljem da privuče raznolika publika na jedinstvenu varijantu zabave za kraj radnog tjedna. Pored muzičkog programa događaj će pružiti i poseban vizuelni ugođaj kao i gastronomsku ponudu.

 

– Ustrajno radimo na programima koji donose posebnu energiju i kvalitetu na mostarsku elektronsku scenu. After Work party je savršen događaj za sve generacije željne dobre zabave u ugodnom ambijentu gdje se mogu maksimalno opustiti i uživati. Inače takvih atmosfera i sadržaja u Mostaru nedostaje, tako da ćemo se potruditi razvijati ovaj koncept tokom cijele proljetne sezone, poručuju organizatori.

After Work Roof partyji također omogućavaju kolaboraciju Dj-eva iz Mostara kao i drugih gradova BiH i regije.

 

Izvor: fbl.ba

Podijelite s drugima Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.