promotivni parti

Na dan rijeke Une: Britanski duo Silicone Soul nastupit će na tvrđavi Ostrožac

Od 21. do 24. jula tvrđava Ostrožac će biti dom oko 40 izvođača iz 10 zemalja svijeta

 Legendarni britanski duo Silicone Soul nastupit će na promotivnom partiju 19. maja na prelijepoj lokaciji dvorca Ostorožac (na putu od Bihaća prema Cazinu), koji najavljuje početak Imperium festa 2017.Muzička organizacija Soundkeepers iz Bihaća koja već skoro dvije decenije realizuje uspješna gostovanja stranih DJ-a u gradu na Uni ove godine 17. rođendan slavi u velikom stilu. Ovo je prvi najavni party Imperium festa 2017. koji se održava na dan rijeke Une.

O festivalu dovoljno govori da su prvi objavljeni headlineri imena poput Mladen Tomić, Alberto Ruiz, Paolo Barbato, zatim na urban stage-u Frenkie, i još mnoge regionalne DJ snage i bendovi. Od 21. do 24. jula tvrđava Ostrožac će biti dom oko 40 izvođača iz 10 zemalja svijeta.

– Imperium festival za svoje prvo izdanje itekako obećava vrhunski događaj ovo ljeto u Krajini. U trodnevni program bit će uključeni i after partiji svaki dan, kamp, rafting izleti i još mnogo zanimljivih sadržaja. Tehničku podršku cijelom projektu pruža renomirana BiH koncertna agencija Stage Art iz Bihaća tako da je Imperium festival garantovano vrhunski scenski spektakl – saopćili su organizatori.

Podijelite s drugima Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.