zenica

DJ NAKADIA po prvi put nastupa u Bosni i Hercegovini

Krajem juna, tačnije 25. 06. 2017. na Smetovima, sa početkom u 19:00 održat  će se party, u organizaciji Stereo Groove Bosna i Hercegovina.

Headlinerica večeri je DJ NAKADIA iz Tajlanda koja će se po prvi put naći na prostorima Bosne i Hercegovine.

Thai ljepotica (kako je zovu), potiče sa tajlanskoga sela, u kojem je odrasla bez pitke vode, ali to je  nije spriječilo da radi na ostvarenju svojih snova-elektronska muzika.
2002. godine, njen život se u potpunosti mijenja, kada dobija poziv da uradi nastup u prestižnom Njemačkom klubu, gdje je prepoznao današnji menadžer. Ubrzo nakon ove gaže, NAKADIA postaje zvučno ime na elektronskoj sceni, ne samo kao DJ-ice, već i kao vrhunske producentice koja izdaje svoje trake za najpoznatije labele.

Na našem događaju ćemo ugostiti lokalne, nacionalne, i regionalne DJ zvijezde, kao što su: Ilija Djoković (SRB), Mihajlo Kosić (SRB), Black Acid (BiH), Goran Emkić (BiH), Alen Milivojević (BiH), FORNIVA (BiH), Edib D (BiH), Davor B (BiH), ADOT (BiH), STAFA (USA), Pete Board (USA), Freak (BiH), Maroje (HR), Rectoor (BiH).

Ne samo da će događaj biti upotpunjen audio ugođajem, nego će svi posjetitelji imati priliku uživati i u vizualitiju, te posebnim svjetlosnim efektima.

Ovo je treći Open Air u organizaciji StereoGroove-a, a ovaj put se odvija na Smetovima-planina do koje se iz centra Zenice automobilom dolazi za manje od pola sata.

Svoje karte možete nabaviti na svim prodajnim mjestima koja podrazumijevaju sistem kupikartu.ba, u gradovima Sarajevo,Tuzla, Jablanica, Bihać, Visoko, Sanski Most, Travnik, Busovača, Gradačac, Bosanska krupa, ali i u Hrvatskoj, Srbiji te u Crnoj Gori.

 

Ovo će biti 24 satni techno party, a u cijenu od 20 KM je uračunat i oficijelni after party

Podijelite s drugima Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.